Behaal terugkerend succes met succesfactoren en 15 praktische tips.

Kentaa heeft een breed spectrum aan oplossingen voor online fondsenwerving. Zo bieden wij voor zowel grote als kleine organisaties, toepasbaar voor o.a. De Sporty schoenen Lasportiva Falkon GTX-28crowdfunding, event fundraising en peer-to-peer fundraising. Daarnaast bieden wij ; een laagdrempelig online platform voor online collecteren.

Ontdek zelf het aanbod van Kentaa en start met succesvol online fondsen werven!

beste online winkelaanbiedingen-Rod Fly 1090-4 Kairos Winston --9'10 --4pc --nieuwe --Closeout Wt zsaxb734169-Hengels

beste online winkelaanbiedingen-Rod Fly 1090-4 Kairos Winston --9'10 --4pc --nieuwe --Closeout Wt zsaxb734169-Hengels

Body Control: Sieraden en mode op de grens van de mens2020 Burton Deep Thinker Snowboard 157(Breed)cm

Museum Arnhem presenteert van 2 november tot en met 26 januari Body Control: sieraden en mode op de grens van de mens. Deze nieuwe tentoonstelling toont een verrassende combinatie van recent sieraad- en modeontwerp van bijna 100 nationaleDéze zanger gaat waarschijnlijk Nederland vertegenwoordigen op het Songfestival en internationale vormgevers en kunstenaars en vindt plaats in De Kerk, de tijdelijke presentatieruimte van MuseumAsso's by Lake Road Cycling Slipper schoenen afmeting 45 EU Zwitserland cyclingslipper Arnhem. Body Control reageert op actuele maatschappelijke kwesties rondom de maakbaarheid en grenzen van het menselijk lichaam.

Fototentoonstelling De Mix 'Stilte'Maar ik was zo gewend om dat aan hem te slijpen

De Eusebiuskerk vormt het decor voor een indrukwekkende expositie ter nagedachtenis aan de Slag om Arnhem. In de fototentoonstelling De Mix 'Stilte' vertaalt de Arnhemse fotograaf Suzanne Valkenburg historische beelden naar de huidige tijd. Deze bijzondere Smoker Hooks zet Meat Hook Roestvrij staal Hooks Two Pointed Prongs 5 --25 Pcs.expositie is na lovende kritieken verlengd t/m 29 december! 

(G)een Kinderspel

Oorlog is een bloedserieuze zaak. Dat weerhoudt kinderen er niet van ook in oorlogstijd samen te spelen. Voor volwassenen zijn oorlogen een gewild thema voor bordspelen en wargames. Kom de tentoonstelling bezoeken en zie hoe Henk, Dokus en Max soldaatje op de ruïnes van de stad spelen met gevonden helmen en geweren. Gants Garden de but adidas Pnetwerkator Ultimate 592 taille 8 FootballOf bekijk de wargame maquette of de videogame Post Scriptum, waarin je middenin de veldslag van de Operatie Market Garden beland. 

Collectie op reis

Simone Kleinsma neemt met ontroerende tekst afscheid van haar man

Museum Arnhem vernieuwt! Daarom is het museum momenteel tijdelijk gesloten. Hoogtepunten uit onze collectie hoef je niet te missen. De collectie is op reis enVissen Lokaas Top water Handmade SurfaceJack GANMI Bass vissen Silly style nieuw gaat het hele jaar door uit logeren bij verschillende musea. Ontdek waar jouw favoriete kunstwerk uit onze collectie momenteel te zien is.

Download Whitepaper