Behaal terugkerend succes met succesfactoren en 15 praktische tips.

Kentaa heeft een breed spectrum aan oplossingen voor online fondsenwerving. Zo bieden wij voor zowel grote als kleine organisaties, toepasbaar voor o.a. Grote blauwe 4 man tent.Nooit gebruiktcrowdfunding, event fundraising en peer-to-peer fundraising. Daarnaast bieden wij ; een laagdrempelig online platform voor online collecteren.

Ontdek zelf het aanbod van Kentaa en start met succesvol online fondsen werven!

nieuwe aanbieding-Pro blauw Ocean Lb 20 PS120-OBL Berkley Spec Line 1 lb Spool 10578 addgb733329-Vissen

nieuwe aanbieding-Pro blauw Ocean Lb 20 PS120-OBL Berkley Spec Line 1 lb Spool 10578 addgb733329-Vissen

Body Control: Sieraden en mode op de grens van de mensGymnastische High Bar Training Unëven Home Bars Fitness Training Equipmannent voor Kind

Museum Arnhem presenteert van 2 november tot en met 26 januari Body Control: sieraden en mode op de grens van de mens. Deze nieuwe tentoonstelling toont een verrassende combinatie van recent sieraad- en modeontwerp van bijna 100 nationaleOmdat het aspergeseizoen maar kort is en internationale vormgevers en kunstenaars en vindt plaats in De Kerk, de tijdelijke presentatieruimte van MuseumZadel voor Prologue road bike NAGO EVO PAS CPC TIROX Arnhem. Body Control reageert op actuele maatschappelijke kwesties rondom de maakbaarheid en grenzen van het menselijk lichaam.

Fototentoonstelling De Mix 'Stilte'Dit gevoel is echter maar van korte duur

De Eusebiuskerk vormt het decor voor een indrukwekkende expositie ter nagedachtenis aan de Slag om Arnhem. In de fototentoonstelling De Mix 'Stilte' vertaalt de Arnhemse fotograaf Suzanne Valkenburg historische beelden naar de huidige tijd. Deze bijzondere Saucony Omni ISO mannenu's hardlopen schoenen --zwartexpositie is na lovende kritieken verlengd t/m 29 december! 

(G)een Kinderspel

Oorlog is een bloedserieuze zaak. Dat weerhoudt kinderen er niet van ook in oorlogstijd samen te spelen. Voor volwassenen zijn oorlogen een gewild thema voor bordspelen en wargames. Kom de tentoonstelling bezoeken en zie hoe Henk, Dokus en Max soldaatje op de ruïnes van de stad spelen met gevonden helmen en geweren. Zwart Leer and Patent Riding laarzen Grootte 7Of bekijk de wargame maquette of de videogame Post Scriptum, waarin je middenin de veldslag van de Operatie Market Garden beland. 

Collectie op reis

Kauw langzaam op je eten en wees je bewust van alle verschillende smaken

Museum Arnhem vernieuwt! Daarom is het museum momenteel tijdelijk gesloten. Hoogtepunten uit onze collectie hoef je niet te missen. De collectie is op reis enTitel Boxing Infused Foam Training Boxing Handves --Hero gaat het hele jaar door uit logeren bij verschillende musea. Ontdek waar jouw favoriete kunstwerk uit onze collectie momenteel te zien is.

Download Whitepaper