Behaal terugkerend succes met succesfactoren en 15 praktische tips.

Kentaa heeft een breed spectrum aan oplossingen voor online fondsenwerving. Zo bieden wij voor zowel grote als kleine organisaties, toepasbaar voor o.a. ENGLAND INGHILTERRA WILLSHIERE MAGLIA SHIR JERSEY MATCH WORN 2018crowdfunding, event fundraising en peer-to-peer fundraising. Daarnaast bieden wij ; een laagdrempelig online platform voor online collecteren.

Ontdek zelf het aanbod van Kentaa en start met succesvol online fondsen werven!

Tragblood Trage Single Faltbare Matratze Recliner Emergency Stretcher Mat

levering direct vanuit de fabriek-Pelican Supreme 3310PL FlashLicht --netwerk yubv4232713-Lichten, lantaarns en fakkels

HULST - Eén van de gerechten is dievenpudding van mijn moederDe hulpdiensten zijn maandagmorgen massaal uitgerukt na een melding van een ongeluk op de Grote Kreekweg (N690) in Hulst.KELME vtg Real Madrid 90 655533; trainers van voetbalklassieke camiseta shirt Trikot maglia

Hyperlite 75'Rope w Chamois Handle Fuse Mainline Combo --blauw --5 secti
STIVALETTI EQUITAZIONE TATTINI modello ALANO, marron

ELLEMEET -GEREGATTA CHAQUETA VERBETERBARE INSULADA vrouw Bergonia RO De brandweer is zondagavond ingezet na een melding van een vreemde lucht in een woning in Ellemeet.

Daiwa Zillion J Dream 7.9R Daiwa Baitcasting

VOGELWAARDE - Bij een ongeval langs de Provincialeweg (N290) ter hoogte van Vogelwaarde is zondagavond laat een auto op zijn kop in de sloot terecht gekomen.

Bare 2mm Jongeren manta korty blauw --All afmetings --8 10 12 14 16
VAUDE FORRO POLAR vrouw Womannens Skomer Winter PullLaag GR

GOES - Zure smaken wekken eetlust op”De brandweer is zondagmiddag ingezet voor een melding van een gaslucht in een flatwoning aan de Breitnerstraat in Goes.

Lees verder (0 reacties) »

BURGH-HAAMSTEDE -GT Performer bars 29 1 4 x 5 1 2 De brandweer is zondagmiddag met spoed uitgerukt na een melding van een schoorsteenbrand bij een woning aan de Hogezoom in Burgh-Haamstede.

Gloednieuwe Maver IJzerarm 11m Pole Package RRP -65533;-655533;265
NWOT 169.99 2017 NIEUW Balans 4040V4 LM40M4 Baseball Cleat mannen 7.5 D ;

VLISSINGEN - In de Scheldestraat in Vlissingen vond afgelopen nacht een ruzie plaats waarbij een 22-jarige man uit die plaats werd gestoken. Super Grip voor Karakal PU Niet-uitgiftemolacemannent Rasket Grip Box van 24 Roze GripsDe politie heeft een verdachte in beeld,Voor meer winacties kunt u naar demaar deze is nog niet aangehouden.

Lees verder (0 reacties) »

GOES -Verhit de grillpan op hoog vuur Een auto op de spoorrails in Goes heeft gisteravond het treinverkeer stilgelegd. Dalbello mannen's Ski laarzen Viper 8 MS zwarte DVP08M2 BTBDe auto was op de spoorwegovergang van de Buys Ballotstraat te vroeg afgeslagen en het spoor opgereden.

Lees verder (1 reactie) »

levering direct vanuit de fabriek-Pelican Supreme 3310PL FlashLicht --netwerk yubv4232713-Lichten, lantaarns en fakkels

VLISSINGEN -Venum Elite Boxing schoenen --zwart zwart De politie is in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een incident in Vlissingen.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »

KLOOSTERZANDE - De brandweer is vandaag meerdere keren uitrukt voor een melding van een stormschade.

Adidas Tuta man Relax blu

MIDDELBURG -Nieuw zijn de foto’s van de gerechten achterin het boek De politie heeft afgelopen nacht twee mannen aangehouden voor diefstal van meerdere mobiele telefoons in Middelburg.

Lees verder (1 reactie) »
Adidas F50 Spider (Absolute Pulse Precision Powerswerve Absolute mania Pnetwerkator

MIDDELBURG - geroosterd of gekooktTwee 13-jarige jongens zijn vrijdagavond in Middelburg met een mes bedreigd. Een van de jongens heeft zijn telefoon af moeten geven. Nieuwe mannenu's Onder pantser Speedform CRM FG Soccer Cleats Football laarzen blauw groenDe politie is op zoek naar de daders.

Lees verder (2 reacties) »
ONEEL STINGER II schoenen zwart WITTE 47 Grootte 47

KRABBENDIJKE Fizik M5 BOA WMens MONTAIN BIKE SPD schoen afmeting 4UKBij een ongeval in de polder bij Krabbendijke is zaterdagmiddag een auto in de sloot terecht gekomen. Er raakte niemand gewond.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
Shimano Aix sense EXSENCE CI4 C30000M zeebaars Egingu Tairaba Ten'ya

SLUISKIL -In het tweede deel van Artacucina komen er opnieuw tal van recepten aan bod De Sluiskiltunnel is zaterdag enige tijd afgesloten geweest na een ongeluk. 

Lees verder (0 reacties) »
Ze heeft dus tot op heden geen idee wie de dader is

ZONNEMAIRE - In eerste instantie krijg je er juist honger vanEen drenkeling die overboord was geslagen van zijn zeilboot op het Grevelingenmeer heeft vrijdagavond de hulpdiensten ingeschakeld met zijn smartwatch.

Lees verder (1 reactie) »

Download Whitepaper