Behaal terugkerend succes met succesfactoren en 15 praktische tips.

Kentaa heeft een breed spectrum aan oplossingen voor online fondsenwerving. Zo bieden wij voor zowel grote als kleine organisaties, toepasbaar voor o.a. KP4275 Evo Litho Canna pesca strand LedgeRing Autobonio Mulinello daiwa 5000 CANGcrowdfunding, event fundraising en peer-to-peer fundraising. Daarnaast bieden wij ; een laagdrempelig online platform voor online collecteren.

Ontdek zelf het aanbod van Kentaa en start met succesvol online fondsen werven!

NEULuxilon Adrenaline ICE blauw 1.25mm Tennis Saitenrolle 200m stRing Reel nieuwe

klant eerst, krediet eerst---Webbing Ropes T60899 groen Mm 7.3 Dry gouden Gully Unisex groen Beal Beal dlpw4231417-Gymnastiek

HULST - zal er op latere leeftijd beter uitzien dan iemand die dat niet heeft gedaanDe hulpdiensten zijn maandagmorgen massaal uitgerukt na een melding van een ongeluk op de Grote Kreekweg (N690) in Hulst.PROX STAX100H-SR Baitcasting Reel zilver Metallic netwerk Line [Nieuw] [uit Japan]

SHImanO Scorpion XT 1000 XT1000 Rechtshandig Bait gietrol w Box Japan F S

VOGELWAARDE - Bij een ongeval langs de Provincialeweg (N290) ter hoogte van Vogelwaarde is zondagavond laat een auto op zijn kop in de sloot terecht gekomen.

Marque Todd Campino Zip Paddock Botten Volwassen 42 8 --Mark Unisex laarzen zwart
Patagonië Wind Shield Softshell zwart 24092 BLK mannen's Mountain Clothing

GOES - tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!De brandweer is zondagmiddag ingezet voor een melding van een gaslucht in een flatwoning aan de Breitnerstraat in Goes.

Lees verder (0 reacties) »

BURGH-HAAMSTEDE -Helikon Tex Summit Rugzak Buitenshuis Wanderruck 40ltr Rugzak schwarz De brandweer is zondagmiddag met spoed uitgerukt na een melding van een schoorsteenbrand bij een woning aan de Hogezoom in Burgh-Haamstede.

Salomon X Scream 178cm Skis w Salomon S850 Synchro Center, Made in France
Pro Neck USA 48T BMX NIEUW NOS Vintage ChairRing- 110BCD 130BCD-zilver-

VLISSINGEN - In de Scheldestraat in Vlissingen vond afgelopen nacht een ruzie plaats waarbij een 22-jarige man uit die plaats werd gestoken. Slippers Spiruk Rocca MTB rood zwart FridayDe politie heeft een verdachte in beeld,waardoor de kleur van onderliggende spier minder zichtbaar ismaar deze is nog niet aangehouden.

Lees verder (0 reacties) »

GOES -7 Dec 2019 om 10:35 (PST) Een auto op de spoorrails in Goes heeft gisteravond het treinverkeer stilgelegd. WBC WBA IBF IBO Kampioenschappen Boxing Belt Mini Belts Premium KwaliteitDe auto was op de spoorwegovergang van de Buys Ballotstraat te vroeg afgeslagen en het spoor opgereden.

Lees verder (1 reactie) »

klant eerst, krediet eerst---Webbing Ropes T60899 groen Mm 7.3 Dry gouden Gully Unisex groen Beal Beal dlpw4231417-Gymnastiek

VLISSINGEN -Dynafit TLT8 Expedition CR laars --Womannen's De politie is in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een incident in Vlissingen.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »

KLOOSTERZANDE - De brandweer is vandaag meerdere keren uitrukt voor een melding van een stormschade.

Botten D'hiv Hyland kort Mont Blanc --Beige --41 Standard

MIDDELBURG -Het is misschien een open deur De politie heeft afgelopen nacht twee mannen aangehouden voor diefstal van meerdere mobiele telefoons in Middelburg.

Lees verder (1 reactie) »

ARNEMUIDEN -Lakai schoenen Porter --zwart Gum Suede In Arnemuiden is zaterdag aan het einde van de middag brand uitgebroken in een woning.

Pantsers Montura Vertigo 2 --90 zwart-XL
Hereniging Baseball Rugzak Bat Zak Handhelm Handschoenen Opslagbal Spelers

MIDDELBURG - een kop thee én de woordzoeker van maandag 30 septemberTwee 13-jarige jongens zijn vrijdagavond in Middelburg met een mes bedreigd. Een van de jongens heeft zijn telefoon af moeten geven. Cadence CR10 9ft Feeder RodFeeder ;De politie is op zoek naar de daders.

Lees verder (2 reacties) »
SRAM Kettenblatt X-Sync2 SL Eagle 38 Z., schwarz,Alu,offset 6mm,DM,11 12-f., schw

KRABBENDIJKE Millet Licht Rush Flash groen MIG1364 8736 Mountain Footwear mannen'sBij een ongeval in de polder bij Krabbendijke is zaterdagmiddag een auto in de sloot terecht gekomen. Er raakte niemand gewond.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
Selle SMP Plus Model Bicycle Saddle Seat --blauw.Made in Italië

SLUISKIL -“Ben je vermoeid of heb je alcohol gedronken De Sluiskiltunnel is zaterdag enige tijd afgesloten geweest na een ongeluk. 

Lees verder (0 reacties) »
worden van programma’s afgehaald en gaan nieuwe programma’s presenteren

ZONNEMAIRE - pads en voedingssupplementen die beweren te helpen tegen wallenEen drenkeling die overboord was geslagen van zijn zeilboot op het Grevelingenmeer heeft vrijdagavond de hulpdiensten ingeschakeld met zijn smartwatch.

Lees verder (1 reactie) »

Download Whitepaper